Zakelijk

Kan je terras windschermen ook voor thuis gebruiken?

Het klinkt heel erg stom maar wat vinden jullie van terras windschermen?

logoWanneer ik namelijk lekker in mijn tuin zit kan ik er nogal aan storen dat ik niet normaal een krant kan lezen. Ja ik lees nog steeds ouderwets de krant! Iets wat ik maar al te graag doe en het ook blijf doen. Nu we recent de tuin hebben opgeknapt wilde ik maar al te graag zoveel in de tuin zitten nu het weer het nog toelaat. Helaas kan ik dan niet de krant lezen aangezien de wind nogal opspeelt. Ik moest dan ook iets verzinnen om dit in de toekomst te voorkomen. Mijn zoektocht leidde dan ook naar terras windschermen die ik gevonden heb op de website van Xterior. Nooit geweten dat dit bestond maar ik wilde er een hebben!terraswindschermen

Eindelijk heerlijk vertoeven.

Ik heb er dan ook voor gekozen om windschermen te bestellen voor in de tuin. Was echter benieuwd wat jullie ervan vinden aangezien je dit nauwelijks bij iemand in de tuin ziet staan. Heb er dan wel voor gekozen om het formaat niet extreem groot te doen. Het is dan wel december maar ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer zeker met mijn windscherm wil genieten in de tuin! windschermterras